Skip to Content

För de som gör det möjligt

PATTEX bakgrund

Pattex är den tillförlitliga partnern som ger användarna det de behöver för att utveckla sin skicklighet genom starkt stöd med smarta limlösningar och lättillgängliga instruktioner.

Pattex produkter finns i mer än 50 länder – under flera olika systermärken beroende på region, och som enbart skiljer sig åt när det gäller namn och design – inte teknik eller logotyp. I Mexiko kallas produkterna till exempel ”Resistol” och i Kanada kallas de för ”LePage”. I Tyskland har Pattex vidhäftningsförmåga blivit ett varumärkesord under de senaste decennierna. Om någon eller något ”fastnar som lim” brukar tyskar säga att det ”fastnar som Pattex”.

YRKESANVÄNDNING

Sedan 1956 är Pattex proffslösningen för limning för hantverkare och byggarbetare. Pattex erbjuder de mest kraftfulla produkterna för all fixering, limning och reparation – Pattex har alltid den rätta lösningen – med garanterat professionellt resultat.

KONSUMENT

Pattex tillhör de mest kraftfulla limmerna, med enkel och bekväm applicering för all limning, montering och reparation i hemmet – med högsta möjliga kvalitet.

Företag

MÅL

Stärka och inspirera kreatörer och doers på ett övergripande sätt för att frigöra deras fulla potential

 

VÄRDEN

Rådighet: 
Vi känner starkt för våra slutanvändares behov och vi stödjer, inspirerar och vägleder dem. Allt de kan behöva längs sin resa är lättåtkomligt (intuitivt och plug + play-gränssnitt – inga hinder för åtkomst eller tidsbegränsningar) och ”vid deras fingertoppar” – oavsett vilken kompetensnivå de har eller vad de behöver. Och om vi inte har en lösning än så hittar vi en.

”Doer”-mentalitet:
Vi är övertygade om att handlingskraft kan frigöra oväntade krafter och möjligheter och det är därför vi stödjer och uppmuntrar ”doers”.

 

VÅRT LÖFTE

Få våra användare att känna att de kan lita på sina egna förmågor och färdigheter, och gör sig därmed redo att nå nästa nivå, bli inspirerade och tackla nya ambitiösa projekt med bättre resultat på det mest effektiva sättet.

 

Företag

Henkel bedriver global verksamhet med en välbalanserad och diversifierad portfölj. Företaget har ledande ställningar med sina tre affärsenheter inom både industri- och konsumentsektorn tack vare starka varumärken, innovationer och tekniker.

Henkel Adhesive Technologies är internationell ledare på limmarknaden – inom alla branschsegment världen över. Inom tvätt och hushållsrengöring samt skönhetsvård har Henkel ledande ställningar på många marknader och inom många kategorier över hela världen.

Henkel grundades 1876 och kan blicka tillbaka på 140 år av framgång. 2021 rapporterade Henkel en försäljning på över 20 miljarder euro. Företaget sysselsätter cirka 53 000 personer världen över – ett passionerat och mångfacetterat team som förenas av en stark företagskultur, ett gemensamt syfte och gemensamma värderingar. Som erkända ledare inom hållbarhet har Henkel topplaceringar i många internationella index och rankningar. Henkels preferensaktier ingår i det tyska aktieindexet DAX.

Mer information om Henkel finns på www.henkel.com

För mer information om Adhesive Technologies, besök: Adhesive Technologies (henkel.com)

Du kanske också är intresserad av